6 april 2016 Houtlook tegels woonkamer

Moderne vloertegels woonkamer voorbeelden

Wat zijn nu de laatste trends en wat zijn nu de moderne woonkamer vloertegels. Vandaar hier voor jou enkele voorbeelden.

Razend populair in combinatie met vloerverwarming zijn de houtlook tegels. Een echte aanrader in mijn beleving zijn de merken Flaviker Dakota, Italgraniti, Delconca, Novabell My Space en de Panaria North Cape. Houtlook aanbieding

Houtlook tegels woonkamer

Houtlook tegels woonkamer

De houtlook tegels Panaria North Cape hebben iets bijzonders. Hiermee bedoel ik niet zozeer de uitstraling maar meer de antibacteriële werking van deze vloeren. Normaal gesproken groeien bacteriën erg snel op bijna alle vloeren. Bij de Panaria North Cape serie is dit niet het geval. Sterker nog, de vloer dood bacteriën zelfs. Hoe dit kan schuilt hem in de productie van de tegels. In de toplaag van deze tegels zit namelijk zilver verwerkt. Dit zilver stopt de stofwisseling van de bacterie. Juist hierdoor overleven bacteriën het niet op de houtlook vloeren van Panaria.

Van deze vloeren kun je dus gewoon eten wanneer je iets laat vallen. Voor restaurants, ziekenhuizen en dergelijke dus ideaal. Gaaf he!

De meeste houtlook tegels zijn vaak gebaseerd op rustiek eikenhout. Juist daarom de tip voor de mensen die juist een rustigere of egalere houtlook vloer willen, zonder noesten. Kijk eens naar het Merk Sintesi Montana. Dit merk levert namelijk een hele rustige en egale collectie houtlook tegels.

Betonlook tegels zijn ook erg populair momenteel. Flaviker Backstage, Rak Cementina, Tagina Apogeo, Fondovalle Portland Hood etc, Sphinx Concrete en Pastorelli Shade, heben een gave betonlook lijn als het gaat om betonlook tegels. Betonlook aanbieding

Al tijden heel populair zijn de Mosa Terra Meastricht tegels en de vergelijkbare Rak GPD en Earthstone tegels. Deze zijn behoorlijk strak. Helemaal wanneer je de grotere tegels van 1 meter bij 1 meter toepast. Met een dunne voeg geeft het de indruk van een strak matte gietvloer.

Ik heb nu enkele merken en collecties genoemd die de moeite waard zijn te bekijken, wanneer je op zoek bent naar vloertegels voor in de woonkamer.

Hieronder zal ik wat leuke voorbeelden laten zien.

Tweedehands openhaarden

Houtlook Tegels Woonkamer
Tweedehands Inbouw Openhaard

Moderne Woonkamer Vloertegels
Tweedehands openhaard inbouw glas

Betonlook vloer mogelijk met de Nieuwe BetonDesign van Eurocol
Houtlook Tegels Leggen

Houtlook Tegels Leggen
Houtlook Tegels Woonkamer

Houtlook Tegels Woonkamer

Woonkamer ideeën openhaard

Getagd op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>