9 april 2016 betonlook-aanbieding-tg-wonen-683-683

Goedkoop Alternatief Gietvloer

Goedkoop alternatief gietvloer. Je hebt ze vast wel ergens gezien. Ik heb het over gietvloeren. Denk aan kunststof gietvloeren maar ook aan Beton Cire vloeren. Je hebt misschien al geïnformeerd naar de prijzen hiervan en bent tot de conclusie gekomen dat dit soort vloeren best prijzig zijn. Niet alleen de materiaal kosten en de voorbereidingen die nodig zijn, zijn duur. Ook de verwerking ervan. Wat zijn nu de goedkopere alternatieven? Betonlook alternatief 

Goedkoop alternatief gietvloer, hoe is het ontstaan?

Allereerst zijn er best een aantal opties. Tegenwoordig zijn er een aantal bedrijven die het al zo doen. Parketleggers die zich ook op pvc vloeren richten bijvoorbeeld egaliseren vaak de vloer en werken vaak met parketlakken. Voordat een pvc vloer gelegd kan worden dient deze altijd eerst geschuurd te worden. Dezelfde machines die ze hiervoor gebruiken, gebruiken ze ook om parketvloeren geschikt te maken voor het aflakken. Nadat de vloer geëgaliseerd en geschuurd is, is deze klaar om de pvc vloer te leggen. Eventuele oneffenheden in de vloer zie je namelijk altijd terug in deze pvc vloeren, vandaar dat het schuren absoluut nodig is.

Gezien veel parketleggers ook goed zijn geworden in het egaliseren en het schuren van deze vloeren is het idee geboren. Waarom dan niet deze al best mooie egaline vloer niet aflakken met een zijdemat parketlak? Je hebt dan een betonlook vloer die je hierna nog voorziet van een sterke slijtvaste parket lak. Super mooi en zelfs goedkoop!

Tweede optie is geboren. Vindt je toch de kleur of structuur van de egaline vloer niet mooi genoeg en wil je een strakker resultaat? Waarom dan niet deze vloer verven met betonverf in de juiste kleur die je wilt en desnoods nog aflakken met een parketlak? Elke kleur is nu mogelijk en de parketlak zorgt voor een slijtvaste duurzame vloer. Daarnaast kun je dezelfde kleur ook makkelijk doortrekken in enkele of alle wanden.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ik ken een aantal bedrijven die dit heel goed kunnen en tevens ook helemaal niet duur zijn. Zo kun je het geld wat je op je vloer bespaart weer uitgeven aan leuke sfeervolle accessoires in je woonkamer bijvoorbeeld.

Slaapkamer Gietvloeren
Slaapkamer Gietvloeren
Gietvloer in Slaapkamer met Gietvloer
Gietvloer in Slaapkamer met Gietvloer

BetonDesign van tg wonen

Bruin Wit Inrichting
Bruin Wit Inrichting met Gietvloer

BetonDesign van tg wonen

Bruin Wit Keuken
Bruin Wit Keuken met strakke gietvloer betonlook
Bruin Wit Interieur
Bruin Wit Interieur en Betonlook gietvloer
Gietvloer Prijs Per M2
Gietvloer Prijs Per M2

BetonDesign van tg wonen

Gietvloer Keuken Prijzen
Gietvloer Keuken Prijzen

BetonDesign van tg wonen

Goedkoop alternatief gietvloer
Goedkoop alternatief gietvloer

BetonDesign van tg wonen

Woonkamer laten verven kosten
Woonkamer laten verven kosten

Ook een goed alternatief zijn betonlook tegels.

Betonlook Tegels van Flaviker
Betonlook Tegels van Flaviker

 

 

Getagd op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>